(Android/iOS) Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games oyun hack (daşlar artır)
Mar 16, 2022 13:58:57 GMT -5
Post by adasalerel on Mar 16, 2022 13:58:57 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oyun hack (daşlar artır) ▞▞▞
▞▞▞ Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games 2022 version ▞▞▞
Çox iş lazımdır. Müxtəlif sürətlərdə işləyən oyun personajları.
Niyə mən bu oyuna üç ulduz verdim, çünki funksiyalar kiçikdir, bəzən darıxdırıcı olur və məncə, otağın içini görməliyik və gəlin oteli dəyişək bütün bunlar baş verərsə, bu, ən yaxşısı olacaq, ona görə də onu təkmilləşdirin.
Mən 80-ci səviyyəli kruiz gəmisindəyəm, problem ondadır ki, oyunu qazansam da, məni növbəti oyuna/mehmanxanaya uzatmayacaq. Mən artıq yeniləmişəm və s və hələ də keçə bilmirəm. Zəhmət olmasa düzəldin ki, oynamağa davam edim.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Przygodowe lkh
Yaxşı, ancaq 30 səviyyəsində yalnız iki dünya əldə edirsiniz, ikinci 40 səviyyəli vaxt itkisidir
Yaxşı oyun və zövqlü
Mən pendir hazırlayana qədər çox əyləncəli idi. Bu axmaqdır.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Przygodowe jkl
벽돌깨기 미션 아케이드 tvz
Ümid edirəm iman sevgi və sülh və sevinc ok.
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Eventyr prw
Bu, həqiqətən yaxşıdır, lakin çoxlu reklamlar, bəzən bunu həqiqətən qiymətləndirirəm
Əyləncəli. Yaxşı təcrübə
Başlanğıcda bu oyunu çox bəyəndim. Amma 3-cü otelin yanında. Onların bir çox digər oyunlar kimi olduğunu başa düşürsən. Hansı ki kədərlidir😥. Müəyyən səviyyələri aşmağın yeganə yolu, əlavələr üçün pul xərcləmək istəyinizdir. Başqa bir pul mələyi.😥🤷♀️💯 Faktiki ədalətli oyun olmağa qərar verəndə mənə e-məktub göndərin. Ta Ta 4Now😘
Yaxşı
Oyunu bəyənirəm, lakin hər reklamdan sonra səs və musiqini susdurmaq üçün parametrlərə qayıtmağım xoşuma gəlmir. Həm də hər dəfə yalnız bir ürəyim var? Bu nasazlıqdır?
Bu oyun sökülüb, bir neçə brilyant alıb, bütün səviyyəni oynayıb və növbəti səviyyədə oynamaq üçün udub, oyun pulumu, əvvəlki nəticələrimi və aldığım bütün brilyantları götürüb və oyun məni 1-ci səviyyəyə qaytardı. oynamaq üçün əvvəlki səviyyələrimdən almazlarla. Şəkər əzmək adaçayı oynayır
Çox gözəl oyundu
Mən hər səviyyəni keçmişəm. Sonuncu otel deyir ki, tezliklə gələcək. Cavab verdiyiniz üçün təşəkkür edirik. Düşündüm ki, nəyisə səhv edirəm.
İndi Corona səbəbiylə çölə çıxa biləcəyimiz yaxşı əyləncə
Yaxşı oyundur, amma başqa səviyyəyə yüksələ bilmirəm. Həmçinin, resepsiyonistin qonaqları qəbul etmək üçün başını tərpətməsi olduqca zəhlətökəndir. Qonaqlara klikləyən kimi o, tapşırığı silməlidir, amma bunun əvəzinə özümü iki dəfə tıqqıltı və ya səhv etdiyini görürəm. Deyə bilərəm ki, otel işçilərinin yerişini yavaşlatdılar. İndi hər yerə getmələri daha çox vaxt aparır. Düşünürəm ki, yaradıcılar daha sürətli getmələri üçün bizdən daha çox pul ödəməyə çalışırlar. Sadəcə siləcəm.
Bu, çox goog oyundur, çox inamlıdır, çox təvazökar oyundur, mən bu oyunu sevirəm, oyunda mən 2-ci hissəyəm və 13-cü səviyyəyəm bu oyunu hər gün 2 saat oynayıram, bu mənim sevimli oyunumdur, oyuna verirəm 5 ulduz ✨🌟🌟 zəhmət olmasa bu oyunu yükləyin və bu oyunu oynayın, çox yaxşı oyundur, bu oyunda qonaqlar çox gülməli 😂oyunun çox hissəsi var 🙂 👍🏻 əziz oyun üzvləri oyunu silməyin və bu oyunu gündəlik oynayın ,mən bu oyunu qiymətləndirirəm 100 ulduz çox gözəldir 💝 zəhmli,oyun Odur ki, bu oyunu yükləyin
😍😍
Bütün günü bildirişlərlə bombardman olmaqdan bezdiyim üçün sonunda oyunu sildim
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games הרפתקאות vzi
Oynamaq üçün yaxşı oyun
Bu əla oyundur, amma mən bord aldım, amma yenə də əladır
Bu yaxşıdır, lakin səviyyələr daha azdır. Xahiş edirəm bu oyunu sonsuz oyun edin
Üçüncü mehmanxana başa düşmürəm zəhmət olmasa kamera erukku izah edin amma otaqda gəzməyin
Olduqca heyrətamiz 👌
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Eventyr tju
Vay bəyəndim 👏👏👍👍👍
daha yaxşı
Səviyyə 40 oyun ilişib qaldı
bunu xoşlayıram
Bu heyrətamiz oyundur, lakin bir az çətin olsa da, çox əyləncəlidir
Proqramı çox bəyənirəm, amma problem ondadır ki, onun çoxlu reklamı var, hər səviyyədə bir reklam görmək lazımdır, lakin oyun əyləncəlidir
Oyunu sevirəm, amma pullarımın yarısını və qiymətli daşlarımın yarısını itirdim. Onlarla 4 gün əvvəl əlaqə saxladım, onlar mənimlə əlaqə saxlamayıblar. Həm də yeni versiyanı yükləyə bilmirəm. YAXŞI DEYİL! Mən başqa email göndərdim.... Bu dəfə cavab verəcəksən? İndi göndərdiyim 2 e-poçtdur.
Bu Dream Hotel oyununa görə təşəkkür edirəm. Oynadığım zaman məni xoşbəxt etdi. Amma mənim sualım var ki, başqa səviyyələr haradadır?
Sənət əsərlərini və müxtəlif təkmilləşdirmələri sevin!
gözəl
Mənim üçün çox çətin bir şey yoxdur. Təkrarlanana