Post by adasalerel on Mar 16, 2022 14:05:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixel Dungeon ML ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixel Dungeon ML IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ avage (rohkem vastupidavust) ▞▞▞
▞▞▞ Pixel Dungeon ML 2022 version ▞▞▞
Dope af.
Tõesti hea ja lõbus mäng, ma ei muudaks seda.
Mõned inimesed kommentaarides väidavad, et see on Watabou Pixel Dungeonist välja rebitud ja see tuleks ära keelata, kuid Pixel Dungeoni levitatakse GPLv3 litsentsi all, see tähendab, et saate teha endale oma versiooni, kui te seda ei pane. oma nime originaali täpsel koopial ja väita, et see on sinu oma. Rodrigo Formiga lisas paljude keelte toe, seega pole see konkreetses olukorras kindlasti rebimine.
Ma armastan seda ja armastan kõike selles, see on hästi tasakaalustatud, see on lihtsalt äge
Ei mingit õpetust, kuidas sa sööd
Pixel Dungeon ML Role Playing lij
Te ei saa isegi oma edusamme päästa. Iga kord, kui surete, alustate kõike otsast. Uskumatu=-O
Pixel Dungeon ML Igranje vlog kums
Halb mäng
Mulle meeldib see mäng nii väga, et desinstallisin selle just, sest olen kulutanud sellele PÄEVA. Väga sõltuvust tekitav
Невозможно играть, нет сохранения. Будет сохранение, будет 5
Üks parimaid mobiilimänge, mida mänginud olen.
Ma armastan seda lihtsalt, et kummitus, mida ma ei saa tappa...?
Raske ja ilus!
Управление отвратительное
Mulle meeldib see väga, aga mulle meeldiks, kui see tõesti päästaks, kui sa sureksid, nii et sa sünniksid uuesti samale korrusele, kus surid
see on raske, kuid vinge. 4/5 tärni!
Ma ei suuda üheski pikslikoopas üle 3 minuti ellu jääda, aga mulle meeldivad need mängud.
Rohkem uuendusi!
Ma ei saa uut mängu alustada, ilmub pidevalt viga.
mitte originaal
Mäng on liiga raske ja sa vaevalt kuskil
Lohakas hispaania tõlge. Paluge hispaania keelt emakeelena kõneleja.
Sesh
Korralik mäng, kuigi ma ei tea, mida see teeb, mis erineb algsest mängust
Tõesti raske omg parim pikslimäng, mida olen mänginud
Ma arvan, et peate lisama rohkem toitu või muutma selle kauaks. Olen surnud palju nälga ja mind on rünnatud, kui mul pole süüa.
Ma isegi ei mänginud seda mängu veel niiii jah.
Bubble Shooter Casual osvj
Aitäh selle mängu tegemise eest, mulle väga meeldib seda mängida! Võitlusarendaja jätkab pikslite koopasse lisamist
See on hea mäng
Tere mees xkd
Mitte nii Super J3d1 ja ülejäänud nutavad beebid, kuna te pole väljakutseks valmis, proovige pixel Dungeon softi. See on rohkem teie kiirust. See on suurepärane mäng. Olen mänginud paljusid pikslite koopasse (ja neid on palju) ja armastan neid kõiki. Suurepärane töö poisid.
OK OK OK, see pole halb, aga krabid, mis seal on, et opereerida Ma võin nad tappa, aga seal on natuke tööd... Teiseks sup3r j3di on õige, ma olen rüütel, seal on enamasti võlukepid, nii et parandage see ära? Palun OK... Kolmeks tunnistuseks tee nii, et sulle meeldib... Oletame, et leiad mõõga ja seal on kirjas 13 ja ma ründan midagi nagu rott siis mis saab edasi? Tegin 5-7 kas saad need asjad korda ...... rahu
Mäng oli lõbus, võitlus oli lihtne, kuid nauditav. Minu ainsaks hädaks mänguga oli kogu nälgimine, kui muidu ei leidnud ma piisavalt toitu, kui mäng oli suurepärane
Awesome mäng tõesti lõbus sellega nii fa
Tore, et erinevalt originaalist on sellel Google'i mängude saavutusi
Ootasin mitmekeelse Pixel Dungeoni väljatulekut, nii et kui seal on jaapani keelt, siis saan uuesti teha oma jaapanikeelseid salvestusi! (Pärast arendaja vastust) OK!
Rämpsrakendus ärge raisake oma MB-sid selle mänguga. #rakenduse ebaõnnestumine.