Post by adasalerel on Mar 16, 2022 14:20:42 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mindustry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mindustry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (palielināt resursus) ▞▞▞
▞▞▞ Mindustry 2022 version ▞▞▞
Tas ir jautri, taču kampaņas pabeigšana aizņem ļoti ilgu laiku, ja jūsu jaunajā kartē vajadzētu būt piemēram, mini apmācībai katrai jaunai kartei un ko jūs varat atklāt.
Ļoti lieliska spēle. Spēlēju dažas stundas no jauna, atvēru lietotni, un pazuduši mani saglabāšanas dati.
Lieliska spēle, bez sūdzībām, tikai pieprasiet, lai jūs varētu redzēt visus vienumus tehnoloģiju kokā, lai jūs varētu to plānot atbilstoši savām vēlmēm
Bija labi, tagad ne tik lieliski. Es biju milzīgs šīs spēles cienītājs līdz nesenajam atjauninājumam, kurā tika pievienots spēlētājs. Varbūt es esmu tikai es, bet man tagad ir grūtāk spēlēt spēli un baudīt to mazāk. Turklāt tā ir lieliska spēle. Paldies, ka izveidojāt šo apbrīnojamo lietotni.
Nu, es redzu spēles pievilcību, un man tā mazliet patika, taču tā ir pārāk sarežģīta. Es domāju, ka man patīk izaicinājumi, bet es pat nevaru pārspēt pirmo līmeni, un, ja tu saki, ka esmu slikts, tad tu esi hipokrits vai dievs. Visticamāk, bijušais, jo, ja tu būtu dievs, tu man palīdzētu.
Mindustry অ্যাকশন davx
KUR ŠĪ SPĒLE IR BIJUSI VISU MANU DZĪVI!!! Šī ir burtiski labākā spēle, ko esmu spēlējis GADU laikā, un es tikai tikko sāku to spēlēt. Viss ir ļoti gluds un ēd skaisti. Vadības elementi ļauj precīzi rediģēt, vienlaikus saglabājot ērti lietojamu interfeisu, grafika ir gluda un stilīga, spēle ir ārkārtīgi gluda, ir pieejams daudz informācijas, ko mācīties no spēles, un ir pat nesaskaņu serveris un wiki! ! Šī spēle ir 100% piecu zvaigžņu vērta.
Forša spēle, šausmīga vadība. UI/UX ir nepieciešams daudz darba. Tas ir apgrūtinoši, tikai cenšoties panākt, lai lietas darbotos tā, kā vēlaties. Spēle pati par sevi izskatās super jautra, diemžēl es nekad neuzzināšu UI barjeras dēļ
Veco versiju bija tik viegli atskaņot, es domāju, ka man patīk jaunās lietas, taču to ir tik sāpīgi spēlēt, lūdzu, atgrieziet vecās vadīklas
Lielisks rts mobilajā ierīcē. Un iet gludi. Pie tā jāatgriežas, kad man būs vairāk veltīta brīvā laika. Tas no tēva.
Nespēlējama, spēle izskatās gluda un priekšnoteikums ir labs. Taču izstrādātāji nav pielāgojuši vadīklas darbam mobilajās ierīcēs. Piemēram, dažām kritiskām darbībām ir nepieciešams ar peles labo pogu noklikšķināt un noklikšķināt un vilkt, vai arī uz kajetborda taustiņu ctrl.
Spēle pirmajā izstrādē bija laba, taču pēc jaunā atjauninājuma ir daudz lietu, kas tika pazeminātas un padara spēli vēl sarežģītāku
Labi, bet varētu būt labāk. Šajā spēlē mani traucē divas lietas. 1, cik lēna ir kampaņa. Vismaz man šķita, ka kampaņa ir ilga burtiski mūžīgi. Ik pēc 7 spēlēm es saņēmu jaunu rotaļlietu, ar kuru spēlēt, un dažas bija ļoti smagas. 2, uzbrukuma režīms ar ai. Nez kāpēc ai nav resursu. Ja jūs spēlējat uzbrūkot ar ai, tas nekad nerada mīnas, tas tikai nopļauj saules paneļus un citas lietas. Tas padara to negodīgu, grūtu un ļoti garlaicīgu.
pavadīja 15 minūtes un nevarēja saprast, kā pabeigt apmācību. nevienam no norādījumiem nav jēgas.
Neatkarīgi no tā, ko jūs darāt , aizkave pēc ienaidnieka nārsta un ļoti ātri izlādē akumulatoru, un vai varat to padarīt par publiskiem serveriem, nevis vietējiem.
Spēle ir jautra un izaicinoša, taču galvenā problēma, kas man ir, ir tā, ka apmācība patiešām ir neveiksmīga. Man nebija ne jausmas, kas notiek, un kādu laiku biju ļoti apmulsusi. Un es nezināju, kā atsākt apmācību (un joprojām nezinu), kas to pasliktināja, jo es nezināju, kā kaut ko darīt. Pagāja zināms laiks, lai saprastu, kas notiek, un galvenokārt tikai es testēju lietas smilšu kastē. Lūdzu, vienkārši padariet spēli vieglāk saprotamu vai vismaz padariet apmācību mazāk mulsinošu.
5e Bestiary Underholdning vfty
Ir labi. Līdz boss lido ap jūsu aizsardzību un iznīcina jūsu kodolu, jo f*** jūs. Trīs stundas izniekota laika. Jauki.
Tāda pati problēma kā citiem, viss progress tiek zaudēts pēc iziešanas no spēles. Pirmie līmeņi ir jautri, tas ir labi izveidots Factorio-lite. Es vienkārši nevaru tikt tālu bez taupīšanas.
Nevaru pat iziet cauri apmācībai līnijas rīka dēļ... Jābūt apmācības izlaišanas pogai, lai es varētu vismaz spēlēt
izskatās patiešām jautri, taču to gandrīz nav iespējams kontrolēt, kaut ko novietot ir ļoti grūti, pat tuvināt.
Mindustry የእንቅስቃሴ aid
Tiešām lieliska spēle. Diemžēl tas var aizņemt diezgan daudz laika, jo tālāk jūs virzāties. Ja jums ir laiks veltīt, tas ir diezgan jautri un ļoti plaši.
Tā varētu būt labāka spēle, ja tā jums pastāstītu, kā veidot konveijerus ap stūriem
Vai jums ir apmācības problēma. Nevar tikt garām urbjmašīnas izveidei. Nepārtraukti saka: pieskarieties urbšanas pogai, izveidojiet vienu, apmācības mērķis nemainās.
Tā bija lieliska spēle, taču jaunajā versijā es pazaudēju visus savus resursus (vairāk nekā miljonu), taču saglabāju savu tehnoloģiju. Jā, es varu tos atgūt, un es to darīšu, bet xd tas ir tik sasodīti kaitinoši, zaudēts tik daudz stundu resursu vākšanas. Es būtu iedevis tai 5 zvaigznes, taču ir sāpīgi redzēt, ka tik daudzas stundas paiet bezjēdzīgi, taču es netaisos piešķirt tai tikai 1 zvaigznītes vērtējumu, jo man patika spēle.
Pārsteidzoša stratēģija torņu aizsardzībai. Sagatavojieties pārsteigt. Un lai viss jūsu brīvais laiks tiktu apēsts
Manuprāt, šī spēle ir fantastiska. Man patīk tās unikālais mākslas stils, un spēle ir tipiska torņu aizsardzības spēle. Man patīk, ka ir dažādi līmeņu veidi un daudzi līmeņi. Tā ir patiešām unikāla spēle. Veids, kā tas tika izveidots, izraisa tpu vēlmi spēlēt, jo katru reizi, kad jums neizdodas, jūs redzat problēmu un sakāt sev: "Nākamreiz nedariet to", un tad turpiniet virzīties tālāk. Apbrīnojami
Tā ir laba spēle, taču mobilās vadības ierīces ir pārāk kaitinošas, un tas ir grūti, tāpēc ievietojiet lielāko daļu vienumu, cerot, ka tas palīdzēs
Lieliski, jautri, atkarību izraisoši! Taču darbvirsmas pieredze ir daudz labāka nekā šīs spēles mobilā versija. Jostas novietošana ir apnicīga.
Manuprāt, visjautrāk spēlēties ar draugiem. Viena problēma ir tas, ka apmācība ir nedaudz sarežģīta cilvēkiem, kuri ir iesācēji šajā spēlē.
Nevarēja sākt. Norādes nesekoja. Žēl gan.
Spēle aizsākās, kad es sāku, apmācība iesaldēja. Tāpēc es saglabāju un atgriezos, un apmācība beidzās pati par sevi. Jūs nesākat no kampaņas līmeņa, bet tikai atsākat tur, kur nomira, tāpēc es turpināju izdomāt, kāds ir mērķis, kā izveidot aizsardzību, kāpēc viņi nešauj, kāda valūta tur bija, diemžēl tikai izniekoju savu laiku ar nekādā veidā nevar sākt citu apmācību vai sākt no jauna. Es to saņēmu par labajām atsauksmēm, bet es neesmu pārsteigts.
Brīnišķīga un brīnišķīga spēle. Viens no labākajiem, ko esmu spēlējis. Ja jūs, puiši, pievienosit tālsatiksmes vairāku spēlētāju iespējas, es noteikti atgriezīšos un došu 5.
Kā man vajadzētu izdzīvot, ja ienaidnieka viļņa atdzišana ir tik ātra, es nevaru izveidot savu bāzi, ja ienaidnieki turpina iznīcināt manu bāzi un konveijera lentes. Es nevaru izveidot savu bāzi 1-2 minūšu laikā, kamēr ienaidnieki man neuzbrūk. Es ceru, ka nākamais atjauninājums padarīs viļņu atdzišanu ilgāku par 5 vai 8 minūtēm, un es to novērtēšu.
Mindustry Aksyon knn
Pārsvarā tā ir patiešām laba spēle ar tikai dažām problēmām, taču es nevaru atvērt mod mapi, un katru reizi, kad importēju mod, tā pazūd, kad es atkārtoti ielādēju, bet, ja mēģinu to importēt vēlreiz, tas saka, ka mods jau ir.
Mindustry Acción raxb
Nav reklāmu, nav pirkumu lietotnēs, lieliska mūzika un spēle. Runājot par spēli, tā patiesībā ir jautra, nevis atkarību izraisoša, bet patiesi laba izklaide. Es turpinu kļūdīties, uzlabojot aizsardzību, palielinot savu ieguves operāciju efektivitāti, uzstādot palaišanas paliktņus un izdzīvojot pēc iespējas ilgāk, lai novirzītu pietiekami daudz resursu no pasaules. Es nespēju noticēt, ka šī spēle ir bezmaksas, un es sveicu radītāju par tik daudz pūļu, kas ir ieguldījuši šajā projektā, šķietami bez atlīdzības!
Man tik ļoti patīk šī spēle. Man ļoti patīk automatizācijas un torņu aizsardzības sajaukums. Tomēr ir tikai viena problēma. Lūdzu, izlasiet šo, ja jūs to saprotat, bet es spēlēju savā datora versijā un esmu saglabājis savu spēli savā mobilajā portā. Aizstājot to, ko izmantoju. Bet tagad es vairs nevaru palaist spēli, jo tā mēģina atrast šo saglabāšanas stāvokli. Es jau esmu izdzēsis visus datus no tā un pat atinstalējis to un visu, bet šķiet, ka tas nav kauliņš.
Patīk šī spēle, ļoti jautri spēlēt. TOMĒR es pastāvīgi mans drons nešauj mērķus, lai gan esmu mērķējis. Šī kļūda bieži notiek arī ar maniem torņiem, kā arī netiks mērķēti uz mērķiem, lai gan tur atrodas diapazonā, un torņiem ir daudz rezerves resursu, ko izmantot kā munīciju uz konveijera lentes, kas tajos nonāk. Tomēr es iesaku ikvienam izmēģināt šo spēli.
Mindustry Actie jie
Tas būtu labi, taču tam ir neticami šausmīgas vadības ierīces. Un jums ir ierobežots laiks, pirms nāk vilnis. Nekas cits kā nomākta, tā ir tikai vadība.